Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

-Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta, nije neophodna rezervacija.

 


kliknite za veću mapu

 

Restoran domaće kuhinje i prenoćište "Gat"
Gundulićeva 42, Subotica, Srbija
Email: gatsubotica@gmail.com

Tel: +381 (0)24 4557-345
Fax: +381 (0)24 528-975

Ugostiteljska kuća Gat - kod Šaje osnovana je još u davnim tridesetim godinama prošlog veka. Osnovani smo kao bife da bi iz godine u godinu proširivali kapacitete i mogućnosti. Danas, nakon mnogo godina, sa ponosom se možemo pohvaliti da se u sastavu objekta nalazi restoran sala sa 100 mesta, letnja bašta sa 60 mesta, TV sala sa 30 mesta te 13 komfornih soba sa 35 ležaja.

Trudeći se da pratimo savremene trendove ugostiteljstva, ljubazno osoblje naše kuće svakim danom se trudi da očuva i poboljša višedecenijsku reputaciju.

Naš restoran je idealan za organizovanje raznih slavlja, koktela, banketa, kao i poslovnih skupova i prezentacija. Za sva slavlja imamo obezbeđenu tehničku opremu.

Na stotine organizovanih banketa stoje iza nas, tako da u tom vidu ugostiteljstva posedujemo zavidno iskustvo.

Restoran sa prenoćištem Gat poseduje 4 sobe sa francuskim ležajem (za 2 ili 2+1 osobu), 4 dvokrevetne i 5 trokrevetnih soba. Sobe su komforno uredjene i savremeno opremljene (posebnim kupatilom , TV-om, klima uredjajem) tako da su pogodne kako za kraći tako i za duži boravak u našem smeštaju.

U okviru objekta besplatno je korišćenje wireless interneta a u slučaju da nemate vlastiti računar imate mogućnost korišćenja naših računara.

 

“Višedecenijska tradicija, iskustvo, poslovnost..."